Auktioner og konkurssalg

Nogle gange er tid et problem, der tvinger sælgeren til at afsætte aktiverne hurtigt (normalt en til seks måneder). Det kan også være krav om hurtig likviditet eller pladsmangel, der taler for hurtigere salg.

Med mange års erfaring inden for auktionsvirksomhed og samarbejde med vores samarbejdspartnere i auktionsbranchen er Maskinvurdering ApS i en bedre position til at yde rådgivning og udføre praktiske opgaver på auktionsstedet (opstilling, katalogskrivning, eftersyn og udlevering). Salget udføres i henhold til den danske auktionslov, der siger, at salget er uden garanti og fra stedet. I tilfælde af konkurs kan ingen krav mod boet, Skifteretten og auktionsselskabet tages til følge, hvis købere har haft mulighed for at se tingene før auktionen lukker. Privatpersoner har særlige rettigheder til at fortryde i henhold til EU-lovgivning.

Hele auktionsforløbet tager normalt 30 – 60 dage afhængig af arten af ​​sælgers aktiver og situation. Gennem vores tilknyttede netværkspartnere er vi i stand til at levere auktionstjenester, der markedsfører dine aktiver til potentielle købere i databasen og målrettet markedsføring mod købere i ind- og udland.