Markedsføring af særligt værdifulde aktiver

Nogle gange har et firma aktiver, der skal sælges på grund af driftskonsolidering, kapacitetsopgradering eller omlægning af produktlinien eller bare er inaktiv af en eller anden grund. Disse aktiver er normalt i meget god stand og er godt vedligeholdt. Normalt er der bundet en masse arbejdskapital i sådant udstyr og det kræver en hurtig og effektiv løsning at omdanne dette til kontanter. Maskinvurdering ApS og vore netværkspartnere er i stand til at skabe højere værdier, når udstyret skal sælges.

I stedet for at målrette markedsføringen mod forhandlere af brugt udstyr opnås normalt en bedste fortjeneste, når man målretter markedsføringen mod slutbrugere og sigter mod at opnå reelle markedsværdier. Maskinvurdering ApS og vore netværkspartnere anvender flere markedsføringsteknikker for at øge synligheden i markedet og forhandle tilbud. Salget sker med eksklusivitet i et bestemt tidsrum eller indtil det er solgt.
Hvis du planlægger at forberede din virksomhed til salg, er det en langvarig proces, og vi anbefaler at kontakte os i god tid for at sikre, at din virksomhed er meget attraktiv for den potentielle køber. Én reference er “Lagkagehuset”, der blev solgt til en kapitalfond.

Markedsføringsopgaver

Normalt er kunderne ikke vant til at sælge brugt fremstillingsudstyr eller lukke produktionsenheder. Det kan være ubehageligt…

Hele virksomheder – Lukning af produktionsanlæg – Salg af aktiver

Maskiner, der sælges på stedet og i drift, opnår normalt bedre priser end maskiner, som…