Salg af brugt udstyr

Maskinvurdering og dets tilknyttede netværkspartnere kan hjælpe med at omdanne dine ikke benyttede aktiver til kontanter

At sælge udstyr i overskud kan være tidskrævende. Ejere har normalt travlt med selve driften af ​​virksomheden, og det er ukendt område at sælge brugt fremstillingsudstyr. Maskinvurdering ApS leverer værdi ved at tilbyde en struktureret proces, der sigter mod at maksimere værdien på en hurtig og effektiv måde med et minimum af ressourcer fra ejeren selv eller dennes personale.

  • Vi kan give dig adgang til motiverede købere nationalt og internationalt.
  • Vi analyserer din specifikke situation for at bestemme, hvordan vi opnår de bedst mulige priser med det mest effektive omkostningsgrundlag.
  • Vi forbereder reklamemateriale og bruger online og telefonisk markedsføring samt målrettede kampagner for at tiltrække købere.

Den online forhandlede salgsproces fungerer ved at offentliggøre udbudsprisen for sælgeren og køberne, der afgiver bindende tilbud. Dette kan være med eller uden en tidsfrist, men at have frister medfører normalt højere bud. Transaktionerne og visningerne formidles af en erfaren mægler. I de fleste tilfælde vil forhandlet salg med den rette køber resultere i højere værdi end auktioner.

Auktioner fungerer bedre med standardudstyr eller udstyr til lavere værdi og når tidsfaktor er vigtig.