Om virksomheden

Om virksomheden Maskinvurdering ApS

Vores senior vurderingsmand, Jens Lynderup, er godkendt som vurderingsagkyndig af Domstolsstyrelsen

Jens Lynderup har mere end 20 års erfaring fra vurderings- og auktionsbranchen.

Et stort nationalt og internationalt netværk gør det muligt for Maskinvurdering ApS at arbejde i de fleste tilfælde, hvor særlig viden er påkrævet.

Vi har speciel kompetence er inden for den pharmaceutiske industri og medicoteknik, hvor Jens Lynderup har næsten 10 års erfaring med værdiansættelse af specialfremstillet udstyr, som aldrig vil blive solgt på det åbne marked.

Den faglige baggrund er en kandidatuddannelse i økonomi og international markedsføring fra Aarhus Universitet (tidligere Handelshøjskolen).

Jens Lynderup har tidligere udviklet en række online auktionssystemer for en række danske auktionsvirksomheder (D.A.M. og KJ Auktion).

Jens Lynderup arbejder i også som auktionsagent og som kommissionssælger. Desuden opkøber jeg elektronik (monitorer, styreskabe, motorer, aktuatorer med videre – brugt og ubrugt.

Jens Lynderup har arbejdet som skandinavisk repræsentant for den internationale auktionsvirksomhed Goindustry-Dovebid, nu en del af Liquidity Services og som country manager for PS Auction AB.

Secured By miniOrange